Home Oplossingen Bouwlogistiek

Bouwlogistiek

Wij zorgen dat het benodigde materieel op tijd, op locatie en op de juiste wijze ingezet kan zetten.

  • Hoogwaardige planningsoftware, waardoor we 100% efficiëntie garanderen

  • HUB’s buiten de grote steden in de Randstad

  • 100% elektrische stadsdistributie

Wij zijn jouw servicepartner die logistieke processen naar een hoger niveau brengt. Neem contact op voor een oplossing die werkt!

Een integrale oplossing voor jouw bouwlogistiek

Strengere milieuwetgeving, modulair bouwen, tekort aan geschoolde arbeidskrachten en stijgende kosten zijn factoren die van invloed zijn op de bouwsector. Binnen bouwprojecten ontzorgen wij van A tot Z met een integrale oplossing. Wij verzorgen logistieke- en technische diensten op verschillende complexe bouwprojecten. Onze focus ligt niet enkel op het verhuren van het benodigde equipment. Wij zorgen er ook voor dat jij met onder andere studies van complexe hijswerken, risicoanalyses en aanvoerroutes compleet voorbereid en veilig aan de slag kunt.

DUURZAME LAST MILE DOOR EIGEN HUB'S

Ook hebben we de mogelijkheid tot opslag in onze eigen HUB’s, waardoor het materiaal ‘in the last mile’ (100% elektrisch) kan worden afgeleverd op de juiste locatie. Wij werken met hoogwaardige planningsoftware (Bouwbooker) en voorzien de bouwmaterialen van tags. Zo kunnen wij real time monitoren of de snelheid erin zit, wanneer er behoefte is aan nieuwe materialen en worden alle logistieke bewegingen digitaal ingepland. Bovendien helpen wij aannemers op locatie om te gaan met een goede mix van zwaar en licht werk voor maximalisering van de arbeidsproductiviteit. Van planning tot aanvoer en montage: wij zorgen dat jij je kunt focussen op je eigen uitdagingen.

Onze oplossingen

Van het huren van één heftruck tot aan het verhuizen van een gehele fabriek.

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.