Home Markten Bouw

Bouw

Verhuur van equipment voor verticaal transport en het organiseren & uitvoeren van jouw bouwlogistiek.

  • Eigen HUB’s voor opslag, assemblage en distributie van materialen

  • Verhoogde productiviteit door planningsoftware en JIT delivery

  • Divers aanbod kranen, hoogwerkers, verreikers en meer

Wij zijn de partner voor het organiseren van jouw intern transport en klaar om je verder te helpen bij de energietransitie.

Neem contact op voor persoonlijk advies.

De bouwsector verandert

Een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, stijgende kosten van bouwmaterialen en strengere regelgeving rondom duurzaamheid: de bouwsector verandert. Ook binnen de aanbestedingskeuzes van gemeenten wordt aandacht voor veiligheid en minimalisering van overlast steeds belangrijker. Bouwbedrijven moeten daardoor onder andere denken aan verbeterde efficiency, vermindering van afvalstromen en modulaire constructies.

Mede door onze jarenlange ervaring in de petrochemische sector zijn wij specialist op het gebied van veiligheid binnen logistieke processen.

 

Bouwlogistiek partner voor verhoogde productiviteit en JIT delivery

Door onze bedrijfsbrede ervaring in de bouw begrijpen wij goed hoe complexe processen in elkaar moeten overlopen. En hoe kostbaar tijd is. Onze integrale aanpak, van planning en opslag van bouwmaterialen tot het leveren van bouwtechnisch equipment, zorgt ervoor dat wij samen een optimaal resultaat kunnen behalen. Dankzij onze randstedelijke HUB’s, CO2-neutrale voertuigen en ervaren mensen leveren wij (duurzaam) jouw bouwmaterialen af op de plek waar zij nodig zijn.

Ook zorgen we voor een gedetailleerde capaciteitsplanning zodat aannemers niet constant zwaar werk uitvoeren. Hiermee hebben wij bewezen de arbeidsproductiviteit binnen bouwprojecten te verhogen.

 

Huur van één hoogwerker tot al het equipment dat je nodig hebt op jouw project 

Kranen, verreikers, ruwterrein heftrucks, hoogwerkers of ander specialistisch equipment hebben wij in onze vloot. Wij hebben ervaring met het verhuren, onderhouden en leveren van bouwtechnisch equipment door heel Nederland.

Bovendien houden wij goed in de gaten of alles netjes gekeurd is en voorzien wij in tal van verschillende accessoires zoals valgordels en pijpendragers. In overleg vinden we dus altijd een oplossing die bij jouw specifieke situatie past.

 

 

Oplossingen voor de bouw

Bekijk alle oplossingen

Equipment voor de bouw

We helpen je graag bij de keuze voor equipment bij jouw bouwlogistieke uitdaging.

 

Bekijk al het equipment

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.

Over ons

Wat begon als een familiebedrijf in Rotterdam is uitgegroeid tot een one-stop-shop met meer dan 1000 medewerkers wereldwijd. Door een combinatie van equipment-verhuur, servicecontracten op maat en meerdere storingsdiensten houden wij organisaties operationeel. Zo voegen wij waarde toe in logistieke processen binnen de bouw, haven, industrie en logistiek.”

Leer ons kennen