Home Markten Bouw

Bouw

De machines en logistieke processen goed geregeld.

  • Al het equipment bij één partij

  • Verhoog de arbeidsproductiviteit

  • Real time inzicht in logistieke processen op je project

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Verhuurder met hoogste uptime van Nederland

Onze vloot is voor 80% elektrisch en bestaat uit kranen, heftrucks, verreikers, steigers, verreikers en ga zo maar door. Samen met 35 chauffeurs en 50 servicemonteurs proberen we uitval tot het minimale te bespreken. En met succes. Wij kunnen zeggen dat onze machines de hoogste uptime genieten van alle aanbieders binnen Nederland.

Door het vlot leveren van machines en direct te reageren op storingen hebben we een vaste plek gecreëerd als verhuurder binnen de bouw. Onze toegevoegde waarde ligt in het ‘snel leveren’ van onze machines en mensen op de gewenste locatie van gebruik en niet bij het hek. Ook zijn we de partij die de machine binnen een dag kunnen leveren.

Bovendien houden we goed in de gaten of alles netjes gekeurd is en leveren we tal van verschillende accessoires zoals valgordels, een uitstap-bordes, en pijpendragers.

Bouwlogistiek Partner

Bouwlogistiek is voor ons het proces van plannen, coördineren en controleren van de beweging van materialen en personeel op en rond bouwplaatsen. Het omvat een efficiënte inkoop, opslag en distributie van bouwmaterialen, en zorgt ervoor dat de juiste middelen op het juiste moment beschikbaar zijn bij de juiste aannemers. Ons doel is om bouwprojecten soepel en binnen de tijdschema’s en budgetten te laten verlopen.

Als we de zaken strak willen regelen is het wenselijk om zo vroeg mogelijk samen aan tafel te gaan zitten. Samen maken we afspraken over de opslag in één van onze Hubs aan de buitenrand van Rotterdam of Amsterdam en bespreken de externe omgevingsfactoren uit de buurt, maar ook van de andere toeleveranciers. Dit nemen we allemaal mee in onze planningssoftware.

De software werkt real time omdat wij alle materialen in onze Hubs voorzien van tags. Op die manier monitoren we het verbruik en kunnen we gericht controles uitvoeren. Met deze informatie voeren we verbeteringen door zodat de arbeidsproductiviteit toeneemt en we binnen budget en planning klaar zijn.

 

 

Bouwlogistiek

Equipment voor de bouw

Bekijk onze range aan equipment.

Onze oplossingen voor de bouw

Kijk verder.

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.

Over ons

Sinds 1954 houden wij ons bezig met de verhuur van heftrucks. Dit is nog steeds onze passie maar nu, anno 2024, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Zelf noemen we het een one-stop-shop voor horizontaal en verticaal intern transport.

Leer ons kennen