Home Oplossingen Technische advisering

Technische advisering

Onze afdeling engineers ondersteunt bij elke technische of logistieke uitdaging. Vanaf de werkopname tot het maken van constructie berekeningen en verbetervoorstellen.

  • Eigen in-house ingenieursbureau

  • Breed serviceteam met 300 technische specialisten

  • Hijsplannen en constructieberekeningen uitgewerkt in Autocad

Wij zijn jouw servicepartner binnen elke logistieke uitdaging. Neem contact op met onze specialisten voor een oplossing die werkt!

Technische advisering zodat we samen de risico’s afbakenen

Strengere wetgeving rondom duurzaamheid en veiligheid én ook nog eens binnen het budget blijven. Het is een grote uitdaging in deze tijd voor iedereen die werkzaam is binnen techniek of logistiek. Onze engineers hebben jarenlange ervaring met (complexe) projecten binnen elke markt. Wij adviseren op basis van tekeningen, bezoek op locatie en een zorgvuldige analyse met praktijkmensen in het veld. Zo waarborgen we de kwaliteit en minimaliseren we de risico’s.

 

 

Eerst toetsen, daarna uitvoeren

Bij bouwprojecten omvat onze advisering het complete logistieke proces. Zo maken we zeer regelmatig studies van complexe hijswerken, taak-risico-analyses en hijsplannen. De plannen werken we uit in Autocad en nemen we samen door, zodat je goed voorbereid bent. Ook hebben onze engineers veel ervaring in de haven, waar behoefte is aan onderhoud en uitbreiding van terminals. Hier adviseren we hoe operationele en technische processen zo snel mogelijk up en running worden. De techniek binnen terminals wordt op hoofdlijnen gecontroleerd en beheerd. Daarnaast geven we uitgebreid advies bij de aanschaf van nieuw equipment.

Onze oplossingen

Van het huren van één heftruck tot aan het verhuizen van een gehele fabriek.

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.