Home Vacatures Project Specialisten

Project Specialisten

 • Locatie: Hoogvliet

 • Uren: 39,5

De baan

Peinemann Mobilift Groep is toonaangevend op het gebied van verhuur van mobiele hydraulische kranen, vorkheftrucks en hoogwerksystemen in alle soorten en maten met de daarbij behorende professionele logistieke service-en dienstverlening. Hoewel voornoemde werkmaatschappijen hun eigen specialisme kennen, vormen zij door samenwerking een totaaloplossing voor de sector horizontaal en verticaal transport. Het personeelsbestand van de gehele Peinemann Mobilift Groep omvat 800 medewerkers.

Peinemann Kranen B.V. is een zelfstandig onderdeel binnen de Peinemann Mobilift Groep, zij beschikt over een grote en uiterst moderne vloot mobiele kranen met een hijsvermogen tot 750 ton. Daarnaast maakt een uitgebreid bestand specialistisch hulpmateriaal ook de meest complexe hijswerken mogelijk. Peinemann Kranen B.V. heeft diverse klanten en opdrachtgevers die vooral actief zijn in de petrochemische industrie in zowel binnen als buitenland.

Wij zijn per direct op zoek naar meerdere Project Specialisten.

 

Wat ga je doen?

Als project specialist ben je binnen de Peinemann groep betrokken bij complexe machine verhuis- en installatie projecten. Als project specialist ga je elke dag met minimaal 2 collega’s en een materiaal wagen vol met technisch hef en vijzel materiaal op pad. Het is een zeer gevarieerde functie waarbij je de ene dag bezig bent met het verplaatsen van een kleine machine op een container terminal en de andere dag met het heffen van een 100 ton wegende transformator op een schakel station.

De werkzaamheden kunnen een onregelmatig karakter hebben.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken teamspelers die het leuk vinden om te werken met de handen en het hoofd en die affiniteit hebben met techniek, improviserend vermogen hebben en die het leuk vinden om elke dag een andere uitdagende klus aan te gaan.

 • Je beschikt over een rijbewijs B en eigen vervoer.
 • Bij voorkeur beschik je ook over een geldig hoogwerker en heftruck certificaat.
 • Je bent bereid om ook in het buitenland te werken.
 • Verder beschik je over een flexibele instelling, ben je service en klantgericht, kun je zelfstandig werken en heb je de juiste professionele houding m.b.t. gedrag en veiligheid

Wat bieden wij jou?

 • Een veelzijdige baan met een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een professionele organisatie, waar kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan.
 • Onze sfeer wordt gekenmerkt door de onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust.
 • Je ontvangt een prima salaris en een modern pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

We hechten aan een inspirerende werkomgeving en het welzijn van onze medewerkers. Daarom bieden wij onze medewerkers via Bedrijfsfitness Nederland toegang tot moderne fitnessfaciliteiten bij jou in de buurt. Werk aan je conditie, kracht of ontspan na een drukke dag. Sluit je aan bij ons team en profiteer van deze voordelen!

Over ons

Sinds 1954 houden wij ons bezig met de verhuur van heftrucks. Dit is nog steeds onze passie maar nu, anno 2024, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Zelf noemen we het een one-stop-shop voor horizontaal en verticaal intern transport.

Leer ons kennen

De sollicitatieprocedure

Interesse?

Is dit de baan voor jou? Stuur of mail je motivatiebrief met CV naar: Peinemann Kranen B.V. t.a.v. de heer D. Olislagers Postbus 189 3190 AD Hoogvliet E-mail: daniel.olislagers@peinemann.nl

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg, jpeg, pages, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg, jpeg, pages, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Ja, ik heb kennis genomen van de privacyverklaring van Peinemann Mobilift Groep B.V. en geef uitdrukkelijk toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens zodat er contact met mij op kan worden genomen.(verplicht)

   Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Daniël Olislagers via daniel.olislagers@peinemann.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

   Project Specialisten | INTERESSE IN DEZE VACATURE?

   Direct solliciteren