Home Equipment Heftrucks Diesel en LPG Heftrucks

Diesel en LPG heftrucks

De beste diesel & LPG heftrucks voor jouw organisatie.

  • Verhuur of verkoop

  • Grote range aan hefcapaciteiten, van 2,5 tot 42 ton

  • Diverse soorten voorzetapparatuur mogelijk

Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Diesel en LPG heftrucks  met grote range aan hefcapaciteit

Diesel en LPG heftrucks zijn geschikt voor het afhandelen van goederenstromen die hoofdzakelijk buiten plaatsvinden. Het grootste voordeel van deze heftrucks is de grote range aan hefcapaciteiten: van 2,5 tot 42 ton.

Onze diesel en LPG heftrucks zijn voorzien van de laatste stand der techniek en voldoen aan de strengste richtlijnen als het gaat om uitlaatgasreinigingssytemen. Bij de nieuwste reinigingssystemen voor dieselmotoren (Diesel Partical Filter, Diesel Oxidation Catalyst en Selective Catalyst Reduction) is regeneratie en reiniging niet meer nodig. Hierdoor heb je geen last van stilstand in de operatie. Voor LPG motoren wordt vaak een 3-weg geregelde katalysator ingezet.

We leveren diverse brandstof aangedreven heftrucks:

Brandstof aangedreven heftrucks:

Capaciteit Aandrijving
1.500 kg Diesel / LPG
3.000 kg Diesel / LPG
4.000 kg Diesel / LPG
5.000 kg Diesel / LPG
7.000 kg Diesel / LPG
10.000 kg Diesel
16.000 kg Diesel
25.000 kg Diesel
Tot 42.000 kg Diesel
Capaciteit Uitvoering
1.600-2.000 kg 3-wiel
2.000-16.000 kg 4-wiel

 

Onze projecten

Advies voor project

Een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, stijgende kosten van bouwmaterialen en strengere regelgeving rondom duurzaamheid: logistieke uitdagingen binnen de bouw, industrie, haven en warehousing zijn dagelijks aan de orde. Wij denken graag met je mee hoe jij jouw logistieke uitdaging kunt oplossen. Wij zijn jouw logistieke servicepartner.

Wij hebben een eigen technisch adviesteam dat jou van maatwerk advies voorziet. Uiteenlopend van engineering vraagstukken tot het opzetten van complete hijsplannen. Maar denk ook aan vragen rondom het verduurzamen van logistieke processen of starten met het elektrificeren van equipment.

Contact