Home Equipment Heftrucks Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

De beste magazijnstellingen voor jouw organisatie.

  • Turn key oplevering indien gewenst

  • In-house constructie berekeningen mogelijk

  • Vraag ons naar de mogelijkheden voor de financiering van jouw aankoop

Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Diverse typen magazijnstellingen

Bij ons vind je de beste magazijnstellingen voor jouw organisatie. Dankzij ons uitgebreide assortiment hebben wij zowel mogelijkheden voor een conventionele palletstelling, doorrolstelling, legbordstelling, dubbeldiepstelling, pushbackstelling als een shuttleoplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw werkomgeving? Vraag ons gerust welk type stelling het beste bij jouw magazijn en werkprocessen past. Onze adviseurs komen graag langs en leggen met plezier een uitgetekend voorstel bij je neer. Dat is waar onze passie ligt.

Onze projecten

Advies voor project

Een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, stijgende kosten van bouwmaterialen en strengere regelgeving rondom duurzaamheid: logistieke uitdagingen binnen de bouw, industrie, haven en warehousing zijn dagelijks aan de orde. Wij denken graag met je mee hoe jij jouw logistieke uitdaging kunt oplossen. Wij zijn jouw logistieke servicepartner.

Wij hebben een eigen technisch adviesteam dat jou van maatwerk advies voorziet. Uiteenlopend van engineering vraagstukken tot het opzetten van complete hijsplannen. Maar denk ook aan vragen rondom het verduurzamen van logistieke processen of starten met het elektrificeren van equipment.

Contact