Home Machines Heftrucks Veeg- en schrobmachines

Veeg- en schrobmachines

De beste veeg- en schrobmachines voor jouw vloer.

  • Verhuur of verkoop

  • Duurzame, innovatieve veeg- en zuigmachines

  • Trotse partner van Tennant machines

Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Veeg- en zuigmachines  die passen bij jouw werkprocessen

Op zoek naar een machine om de vloeren binnen jouw organisatie schoon, veilig en representatief te houden? Wij zijn trotse partner van Tennant veeg-, zuig- en schrobmachines. Deze machines staan bekend om hun duurzaamheid, functionaliteit, innovatie en uitstekende reinigingsresultaten.

Benieuwd welke veegmachines en zuigmachines het beste bij de werkprocessen binnen jouw organisatie passen? Neem contact op voor advies.

Onze machines

Kies een groep en bekijk wat we nog meer verhuren.

Onze projecten

Advies voor project

Een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, stijgende kosten van bouwmaterialen en strengere regelgeving rondom duurzaamheid: logistieke uitdagingen binnen de bouw, industrie, haven en warehousing zijn dagelijks aan de orde. Wij denken graag met je mee hoe jij jouw logistieke uitdaging kunt oplossen. Wij zijn jouw logistieke servicepartner.

Wij hebben een eigen technisch adviesteam dat jou van maatwerk advies voorziet. Uiteenlopend van engineering vraagstukken tot het opzetten van complete hijsplannen. Maar denk ook aan vragen rondom het verduurzamen van logistieke processen of starten met het elektrificeren van equipment.

Contact