Home Equipment Kranen Telescoopkranen

Telescoopkranen

Telescoopkranen voor ieder project.

  • Alléén bemand verhuur mogelijk

  • Hijsvermogen tot 800 ton

  • Compacte machines en lange mastlengtes

Neem contact op voor advies en beschikbaarheid.

Bereik de lastigste locaties met onze telescoopkraan

Onze telescoopkranen variëren van 40 tot 800 ton en dankzij de compactheid zijn ze geschikt voor het bereiken van krappe en moeilijk bereikbare locaties.

De telescoopkranen die wij verhuren zijn voorzien van de meest recente technologieën gericht op milieu, ergonomie en veiligheid. Hieronder vind je een overzicht, inclusief specsheets, van de telescoopkranen die wij verhuren:

Telescoopkranen

Onze projecten

Advies voor project

Een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, stijgende kosten van bouwmaterialen en strengere regelgeving rondom duurzaamheid: logistieke uitdagingen binnen de bouw, industrie, haven en warehousing zijn dagelijks aan de orde. Wij denken graag met je mee hoe jij jouw logistieke uitdaging kunt oplossen. Wij zijn jouw logistieke servicepartner.

Wij hebben een eigen technisch adviesteam dat jou van maatwerk advies voorziet. Uiteenlopend van engineering vraagstukken tot het opzetten van complete hijsplannen. Maar denk ook aan vragen rondom het verduurzamen van logistieke processen of starten met het elektrificeren van equipment.

Contact