Home Machines Kranen Autolaadkranen

Autolaadkranen

De beste autolaadkranen voor jouw hijswerkzaamheden.

  • Alléén bemande verhuur mogelijk

  • Hijsvermogen 140t/m

  • Bereik tot 30 meter

Neem contact op voor advies en beschikbaarheid.

Bereik de lastigste locaties met onze autolaadkraan

Binnen onze verhuurvloot hebben wij een aantal compacte en kleine hijskranen. Dit type kraan is ideaal om hijswerkzaamheden uit te voeren op locaties die voor ander equipment niet bereikbaar zijn.

Benieuwd of jouw project binnen bereik van onze autolaadkranen ligt? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag over de meest geschikte autolaadkraan voor jouw hijswerkzaamheden.

Onderaan deze pagina vind je een overzicht, inclusief specificaties, van alle autolaadkranen die wij verhuren.

 

Autolaadkranen

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.

Advies op maat

Een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, stijgende kosten van bouwmaterialen en strengere regelgeving rondom duurzaamheid: logistieke uitdagingen binnen de bouw, industrie, haven en warehousing zijn dagelijks aan de orde. Wij denken graag met je mee hoe jij jouw logistieke uitdaging kunt oplossen. Wij zijn jouw logistieke servicepartner.

Wij hebben een eigen technisch adviesteam dat jou van maatwerk advies voorziet. Uiteenlopend van engineering vraagstukken tot het opzetten van complete hijsplannen. Maar denk ook aan vragen rondom het verduurzamen van logistieke processen of starten met het elektrificeren van equipment.

Contact