Home Diensten Horizontaal transport

Horizontaal transport

Onze grote variëteit aan horizontale transportmiddelen maakt het mogelijk om elke transportklus uit te voeren.

  • Groot netwerk voor weg en water transport

  • Uitgebreide vloot, van diepladers (65 ton) tot een elektrische pallettruck

  • Van transport transformatoren tot gehele kadekranen

Wij zijn jouw partner binnen elke horizontale transport uitdaging. Neem contact op voor een oplossing die werkt!

Grote variëteit aan horizontaal transport

Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid; dat is waar we voor staan. Wij opereren merkonafhankelijk en hebben een grote variëteit aan equipment. Daardoor kunnen wij elk project voorzien van het juiste transportmiddel. Zowel in de verhuur van elektrische heftrucks, maar ook om diesel- of ruwterreinheftrucks. Ook hebben we oog voor milieuzorg en geven we graag advies over dit aspect binnen projecten. Veel heftrucks en interne transportmiddelen in onze vloot zijn inmiddels 100% elektrisch.

Wij denken graag mee over het vereenvoudigen van logistieke processen i.c.m. horizontaal transport. Binnen een magazijn of ter aanvulling op jouw bouwlogistiek adviseren onze specialisten graag welk equipment het beste past.

Onafhankelijk van derden

Het feit dat wij niet afhankelijk zijn van derden voor het vervoeren van equipment, betekent dat er direct gehandeld kan worden bij calamiteiten of bij transportopdrachten met spoed. Het maakt hierbij niet uit of het om dagelijks werk gaat of om werkzaamheden buiten de normale werktijden. Indien nodig staat onze transportafdeling dag en nacht paraat.

Onze machines

Kies een groep en bekijk wat we nog meer verhuren.

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.