Home Oplossingen Verticaal transport

Verticaal transport

Projecten naar een hoger niveau brengen: door onze uitgebreide verhuurvloot kunnen wij elke hijs- en hefopdracht aan.

  • Hijsvermogen tot 800 ton

  • Uitgebreide verhuurvloot met hoogwerkers, kranen, reachstackers en meer

  • Advies op maat van specialisten met jarenlange ervaring

Wij zijn jouw partner binnen elke verticale transport uitdaging. Neem contact op voor een oplossing die werkt!

Verticaal transport van mensen en objecten

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide vloot, kunnen wij hijs- en hefopdrachten tot 800 ton uitvoeren. Of het nu gaat om mobiele kranen, torenkranen, hoogwerkers, verreikers of heftrucks. Zo beschikken we over een moderne vloot aan mobiele hijskranen met een hijsvermogen tot 800 ton. Bovendien brengen we niet alleen objecten naar grote hoogte, maar ook mensen. Onze vrachtwagenhoogwerkers brengen mensen veilig tot een hoogte van 100 meter.

Wij staan voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Iedere branche vraagt om een eigen aanpak en elk project is uniek. Onze specialisten adviseren daarom altijd een oplossing op maat, afgestemd op de behoeften van het project. Van kraanmachinisten tot riggers: onze specialisten hebben veel ervaring met het gebruik van verticaal transportmateriaal in verschillende industrieën.

Al meer dan 68 jaar ervaring

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij inmiddels specialist zijn binnen verticaal transport. Zoals gezegd staat veiligheid bij ons op één, dus helpen we graag met hijsplannen en risico-inventarisaties. Daarnaast zijn wij continu bezig met het verduurzamen van ons equipment. Zo is inmiddels 60% al elektrisch. Om de levensduur van het equipment te waarborgen verzorgen wij diverse onderhoudsdiensten en voeren wij spoedwerkzaamheden uit bij storingen.

Meer informatie

Ons equipment in de verhuur

Wij hebben altijd het geschikte equipment voor jouw project.

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.